Khamis, 1 Ogos 2013

TAK DAPAT TIDUR

Asalamualaikum kepada semua. Sudah 6 hari sy tak dapat tidur dengan nyeyak.Selama 6 hari juga cik P belum muncul. Perut terlalu sakit..senggugut pun tak terasa kerap begini. Sbb kekerapan sakit perut itu muncul selang 10 minit.

Bila berjalan di sekolah pun boleh datang sakitnya. Sampai rasa nak tidur je sepanjang hari sbb bila tidur tak terasa sakit itu. cuma bila dah tersedar dari tidur memang terus terasa betul sakitnya.

Rasa sakit tu lebih sakit dari senggugut. Bercampur rasa crem, ngilu, dicucuk2.. :'( Nak pi klinik cek tp suami suh tunggu 2 minggu lagi.Maknanya kena lepaskan raya..Kebetulan follow up dengan Dr Noraini pun selepas raya. Berat da naik mesti kena marah dengan Dr..adoiii..

Selagi cik P tak keluar maybe sakit tu akan tetap ada..

1 ulasan:

Shazrina berkata...

kasihan sis...tak dapat sy bayangkan sakitnya. Orang tua sy de pesan,klu sakit mcm ni,cuba try tungku/tuam kan perut..insyaallah akan rasa lebih elok. harap sis leh mencuba...semoga cepat sembuh ye.